top of page

УЕБСАЙТОВЕ С ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ, КОИТО ВСЕКИ ДЕН ПЪЛНЯТ ЗАЛИТЕ НА ВАШИЯ ТЕАТЪР!

Внимавайте, защото информацията, която ще прочетете по-долу може да превърне уебсайта на Вашия театър във високоефективна маркетингова машина, която да улавя потенциалните клиенти и да ги изпраща директно към касите на театъра…

ИСКАТЕ СПЕЦИАЛНО ИЗРАБОТЕН ЗА ТЕАТРАЛНАТА ПУБЛИКА УЕБСАЙТ, КОЙТО ДА ПРЕВРЪЩА ВСИЧКИ СЪРФИРАЩИ ХОРА В ПОСТОЯННИ ЗРИТЕЛИ?

Нашите високоефективни уебстраници са създадени, както от маркетолози, така и от „уеб дизайнери“, които са експерти в областта на „дигиталния растеж“. Тяхната основна цел НЕ е „нещата просто да изглеждат красиво“. Те имат безмилостен фокус върху превръщането на посетителите на уебсайта Ви в ПОСТОЯННИ клиенти.

Нашите уебсайтове биха били подходящи за Вас, САМО ако Вие…

Желаете да УДВОИТЕ Вашите продажби онлайн... Буквално ще получите два пъти повече клиенти на същата цена, която ще Ви вземат за създаването на един „обикновен уебсайт“. Всички знаем колко е трудно да убедите общината или министерството, че е важно да имате "визия" в интернет пространството. С оферта като тази ние подпомагаме това да се случи доста по-лесно.

Искате уебсайтът Ви да се изплати от семо себе си... Точно така. Ние целим МИНИМАЛНО увеличение от поне 20% в продажбите на билети спрямо това, което получавате от текущия си уебсайт.

Искате да Ви бъде сглобен уебсайта „ОТ А ДО Я”, без да Ви занимават с излишни глупости. Ние ще се погрижим за ВСИЧКО вместо Вас, за да може Вие да насочите вниманието си към репертоарната политика, бъдещите спонсори и други далеч по-важни неща, свързани с Вашия театър. Това включва целия процес от написването на безумно ефективен копирайт за всяко едно Ваше представление в репертоара и изграждането на персонализиран дизайнерски и адаптивен уебсайт, оптимизиран за всички видове мобилни устройства.

МОЩНАТА МАЛКА ТАЙНА ЗА МАКСИМИЗИРАНЕ НА ОНЛАЙН ПРОДАЖБИТЕ, КОЯТО НИКОЙ УЕБ ДИЗАЙНЕР НЕ БИ МОГЪЛ ДА ВИ ИЗДАДЕ...

В наши дни уебсайтът е необходимо средство, което успешно да превръща трафика от социалните мрежи в постоянни клиенти и зрители на театъра. И всичко трябва да бъде под контрола на културната институция, за да не се разчита на Божията воля, която да „пълни залите“.

Ето защо няма никаква логика да оставяте уебсайта си в ръцете на случаен дизайнер, вместо на човек, който ще го създаде по начин, който да носи повече приходи.

Казано иначе: Ако хората са по-склонни да си закупят билет, след като посетят Вашия уебсайт, то и оборотите на театъра ще скочат драстично. По този начин и самите Вие ще запазите мястото си като директор.

Ако желаете Вашият театър да разполага с уебсайт, който „да продава“, то тогава се възползвайте от безплатна консултация с нашите експерти. В нея ще Ви покажем как да направите текущия си уебсайт по-оборотен и то напълно безплатно!

По време на консултацията…

  • Ви уверяваме, че по никакъв начин няма да се опитваме да продаваме услугите си. Повечето театри нямат нужния бюджет, но желаят да се развиват. Ние искаме да помогнем на всички.

  • Няма да Ви загубим времето. Ще се запознаем с Вашия театър из основи, ще проверим Вашите конкуренти в града, ще анализираме Вашите потенциални и идеални клиенти, ще научим Вашата посока и ще конкретизираме Вашата цел. Базирайки се на всичко това, ще изработим индивидуална концепция за това как да пълните залите на Вашия театър МАКСИМАЛНО бързо.

  • Ще имаме възможността да опознаем из основи Вашия културен и бизнес план, печалби и Вашата лична брандинг стратегия.

За такъв тип услуга бизнес консултантите и маркетинговите агенции таксуват над 1000 лева. Театърът за нас е кауза. Ние няма да Ви таксуваме за тази консултация и не, няма уловка.

ЕТО И ПРИМЕРИ ЗА СЪЗДАДЕНИ ОТ НАС МАШИНИ…

ДОВЕРЕНИ ПАРТНЬОРИ

С КОЛЕГИТЕ ОТ ТЕАТЪРА ЧЕСТО СЕ ШЕГУВАХМЕ, ЧЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА НАВЛЕЗЕМ В 21 ВЕК... ЗАТОВА СЕ ОБЪРНАХМЕ КЪМ ЕКИПА НА "ТЕАТЪР НА ЕКРАН" С МОЛБА ДА НИ НАПРАВЯТ УЕБСАЙТ И ВИЗИЯ, С КОИТО ДА СЕ ЗАЯВИМ НА НАЦИОНАЛНАТА ТЕАТРАЛНА КАРТА. ПРОФЕСИОНАЛИЗМЪТ И СТИЛЪТ СА ПОВЕЧЕ ОТ ВИДИМИ!

ДЕНИСЛАВ ЯНЕВ

Заместник-директор на ДТ ТЪРГОВИЩЕ

РАЗБИРАМЕ ОТ НАШАТА РАБОТА И ЗА ДА ГО ДОКАЖЕМ, ВИ ПОДАРЯВАМЕ МАЛКО “МАГИЯ”. УБЕДЕТЕ СЕ В НАШАТА УСПЕВАЕМОСТ. ИЗТЕГЛЕТЕ ДОКЛАДА И ГО ТЕСТВАЙТЕ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО...

5 ТАЙНИ МЕТОДА, С КОИТО ДА ПРЕТЪПКАТЕ  САЛОНИТЕ НА ВАШИЯ ТЕАТЪР С ПОМОЩТА НА ВАШИЯ УЕБСАЙТ И ТО В РАМКИТЕ НА 6 РАБОТНИ ДНИ

bottom of page