top of page

НОВ ВИД СЪДЪРЖАНИЕ, КОЕТО УТРОЯВА ПЕЧАЛБИТЕ ВИ ОТ ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ ПРЕЗ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НА ТЕАТЪРА

БЕЗ ДА ХАРЧИТЕ И ЕДИН ЛЕВ ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗА РЕКЛАМА. ТОВА, КОЕТО ПРЕДСТОИ ДА НАУЧИТЕ ЩЕ ПРОМЕНИ НАЧИНА, ПО КОЙТО СЕ РЕКЛАМИРАТЕ ЗАВИНАГИ…

ТРЕЙЛЪРИ.jpg

Скъпи директори на театри…

 

Не ви ли писна от празни зали? От това да пращате актьорите си по детски градини, за да свързвате двата края на месеца? Ние твърдо сме се заели да разрешим този проблем за Вас.

 

Наистина има начин. Има начин, с който да не се налага да пускате 70% намаление на билетите или да отменяте представления, поради “мижав интерес”.

 

През последната година показахме на няколко театъра как лесно да удвоят и дори утроят оборотите си, без да се налага да превръщат актьорите си в аниматори, като ги пращат да играят нон-стоп в ясли.

 

Проучихме целия пазар из основи и установихме, че за да напълните залата си за конкретен спектакъл, е нужно просто да привлечете вниманието на публиката.

 

А привличането на вниманието е много по-лесно, отколкото смятате…

ГАРАНТИРАН НАЧИН, С КОЙТО ДА НАПЪЛНИТЕ ЗАЛАТА НА ОПРЕДЕЛЕНО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ В РАМКИТЕ НА НЯКОЛКО ДНИ

Идва новият месец. Вие издавате ново заглавие. Очаквате хората да се гъчкат пред централния вход на театъра, за да си купят билети. Очаквате такива опашки от чакащи хора, каквито виждате само пред дискотеките.

 

Но уви… залата остава полу-празна. Единствено роднините и познатите на актьорите, които участват в спектакъла, са там, за да ръкопляскат мълчаливо на новото заглавие във Вашия репертоар.

 

А Вие сте похарчили десетки хиляди от държавния бюджет, който яростно крещи да го пощадите… И гледате към небето, чудейки се защо онзи горе Ви наказва така.

 

Опитвате всякакви методи… Разлепяте афиши из целия град. Оставяте флаери по училищата… Публикувате новина във всяка една от местните медии… Счупвате телефона на организаторите, но изглежда причината е, че "в представлението няма мечка”… Поне така Ви информират... И сега Ви идва да вземете длъжностната характеристика на щатния режисьор и да я скъсате публично на следващото общо събрание, защото е решил да работи без външни актьори...

 

Не е нужно всичко това. Имаме добри новини за Вас. Ще Ви разкрием най-бързия, най-простия и възможно най-конкретния начин, с който да претъпкате залите на следващите си представления, дори и в тях да не играе известно лице.

 

Вижте, през въпросните 9 месеца публикувахме всичко, за което можете да се сетите… от снимки, фотографии и плакати, до всякакви видове видеоклипове и реклами. Само голи снимки не сме публикували.

 

И когато изразходваш хиляди левове от личния си джоб, за да създаваш съдържание за социалните мрежи на една културна институция, научаваш адски много…

 

Затова нека спрем с излишните обяснения.

 

Ние знаем какво е решението. Давате на публиката точно това, което търси. Кратко. Точно. Ясно.

 

А нещото, което Вашата публика търси се нарича… “КИНО ТРЕЙЛЪР”.

 

Точно така, шокирани ли сте? Добрият стар “трейлър” върши по-добра работа и от мечката. Създаден правилно, той няма да оставя касиерката да отиде до тоалетната, заради тълпите от хора, които ще се изсипват пред касите на Вашия театър.

Няма популярен филм, за който да липсва създаден трейлър.

 

Звучи логично.

 

Ние все пак го тествахме и разбрахме, че не всеки трейлър работи. Обикновените трейлъри (които представляват "съвкупност от моменти по време на театрално въртене, сформирани в едноминутен видеоклип") биват подминавани от публиката безмилостно, както театралните зрители, които имат проблем със слуха, подминават преди всеки спектакъл указанията да изключат звука на мобилното си устройство...

 

Установихме, че трейлърите трябва да се доближават максимално до кинематографично заснети сцени от филм. Те трябва да се доближават до реалността на обществото.

 

В наши дни киното е толкова популярно именно по тази причина. А трейлърът е “рекламата на филма”, затова и хората са обработени и свикнали да търсят КАЧЕСТВЕН продукт. Вече не минава номерът със заснемането на "нещо там" с мобилен телефон или фотоапарат. Не се връзват вече и на израза "все пак сме България". ХОРАТА ПРАВЯТ И ВИЖДАТ РАЗЛИКА В КАЧЕСТВОТО

“Кино трейлърите” на представленията са най-добрият начин, с който да привлечете вниманието на Вашата публика… Особено, ако те бъдат заснети кинематографично.

Ние можем да гарантираме за тях.

ЕТО НАГЛЕДЕН ПРИМЕР КАК ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕЖДАТ ВЪПРОСНИТЕ БЕБЧЕТА...

ДОВЕРЕНИ ПАРТНЬОРИ

РАЗБИРАМЕ ОТ НАШАТА РАБОТА И ЗА ДА ГО ДОКАЖЕМ, ВИ ПОДАРЯВАМЕ МАЛКО “МАГИЯ”. УБЕДЕТЕ СЕ В НАШАТА УСПЕВАЕМОСТ. ИЗТЕГЛЕТЕ ДОКЛАДА И ГО ТЕСТВАЙТЕ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО...

ГОЛЯМАТА ТАЙНА ЗА ТОВА КАК ДА ПРЕТЪПКАТЕ ЗАЛИТЕ, ЗА КОЯТО РЕКЛАМНИЯТ ВИ ОТДЕЛ НИКОГА НЯМА ДА СЕ СЕТИ…

ЗАТОВА ЗАЯВЕТЕ ОЩЕ СЕГА СВОЯТА С НИЩО НЕЗАДЪЛЖАВАЩА И АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНА 30 МИНУТНА КОНСУЛТАЦИЯ СЪС СПЕЦИАЛИСТИ, В КОЯТО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ РЕШЕНИЕТО НА ПРОБЛЕМА СИ

За такъв тип услуга бизнес консултантите и маркетинговите агенции таксуват доста пари.

 

Но преди да заявите безплатната си консултация:

 

Трябва да разберете, че тя е само и единствено за хора, които са наистина сериозни в желанието си да развият своя театър в дългосрочен план.

 

Ние ще свършим основната работа, но за да постигнем наистина задоволителни резултати, ще имаме нужда и от Вашата отдаденост.

 

Ако не можете да направите това, Ви молим да не ни губите времето.

 

Ако обаче сте готови да разгърнете институцията си на нови територии и да увеличите драстично печалбите на своя театър, то запазете си час за БЕЗПЛАТНА стратегическа сесия с нашия екип още днес.

 

Чрез консултациите се стремим да развием максимален брой театри.

 

В тях не се опитваме да продаваме услугите си.

 

Невъзможно е да работим с всички театри в България, но е възможно да помогнем на всички.

 

Подбираме клиентелата си, защото ГАРАНТИРАМЕ резултати.

 

Препоръчваме Ви да не го отлагате. Нашите стратези разполагат с ограничен брой слотове за безплатни сесии всеки месец и те се пълнят доста бързо.

 

Да не споменаваме, че нашият счетоводител не е особено щастлив, че раздаваме безплатно консултации и желае да премахнем тази услуга.

 

Затова резервирайте час за консултация още сега, преди да започнем да таксуваме за тях.

bottom of page