top of page

КАК ЧРЕЗ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НА ТЕАТЪРА ДА ДОСТИГНЕТЕ ДО ДЕСЕТ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ЗРИТЕЛИ, ПАРТНЬОРИ И ПРОДАЖБИ?

МИЛИОНИ БЪЛГАРИ ВЛИЗАТ ЕЖЕДНЕВНО ВЪВ FACEBOOK. НЯМАТЕ ЛИ ЖЕЛАНИЯ ДА СЕ "ГМУРНЕТЕ" В ТОЗИ НЕОБЯТЕН ПАЗАР, В КОЙТО ХОРАТА ПАЗАРУВАТ ТАКА, СЯКАШ ПРЕДСТОИ СВЕТОВЕН АПОКАЛИПСИС? ПРЕДИ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ, ВИ ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ, ЧЕ ТОВА, КОЕТО ЩЕ ПРОЧЕТЕТЕ, МОЖЕ ДА ПРЕТЪПКА ЗАЛИТЕ НА ВАШИЯ ТЕАТЪР ЗА БРОЕНИ ДНИ…

Скъпи директори

 

Ако желаете да научите как да използвате социалните мрежи, за да покачите продажбите си на билети и разпознаваемостта си (не само онлайн)… то следващите редове ще са едни от най-интересните, които някога сте чели, въпреки че през Вашето съзнание са преминали стотици хиляди пиеси…

 

През последните месеци нашата организация похарчи десетки хиляди за създаване на дигитално съдържание за театри в платформите на Facebook, Instagram, Youtube, RSS и Spotify.

Създадохме над 2000 вида дигитални продукти в рамките на 9 месеца. Ето го и доказателството:

ДАЙТЕ НА ПУБЛИКАТА СИ ТОВА, КОЕТО ИСКА!

За кратък период покачихме продажбите десеторно. И то само чрез дигитално съдържание. Без да влагаме и стотинка в спонсорирана реклама. Проведохме всевъзможни кампании в различни сфери, финансирахме ги от собствения си джоб и научихме страшно много…

 

Знаете… практиката учи. Благодарение на нея разбираш какво реално работи и какво не. И не какво работи на теория… Със сигурност НЕ!

 

Тук говорим за стратегии, тествани на бойното поле, които превръщат дигиталното съдържание в театрална публика и приходи. Тези стратегии се създават индивидуално за всеки един културен институт от екип, който знае (и разбира) колко е важно създаването на кампании и те да бъдат печеливши.

 

Вижте, за нас парите, които влагаме в дигитално съдържание, са като спортисти, които с всяко публикуване изпращаме на олимпиада… и то за минимум един златен медал!

 

Ако Вие или Вашият екип все пак поддържате Facebook или Instagram страници, то следното вероятно Ви звучи много познато...

 

Имате чувството, че възвръщаемостта от инвестициите в рекламата е като наливането на вода в бездънен кладенец…

 

Уж „кликовете“ на бутона „Обади се“ са много…

Уж имате много „импресии“…

Уж имате много нови „лайкове“ и „последователи“…

А залите Ви са все така... полу-празни...

 

Имате чувството, че опразвате банковите сметки на театъра толкова бързо, че министерството всеки момент ще Ви изпрати у дома. В комбинация получавате констипация и започвате да ползвате мишката на компютъра, за да чупите орехи.

 

За да бъдете там, където наистина Ви се иска, мосю директор, не трябва да приемате „дигитализацията“ и социалните мрежи като нещо "лошо, сложно и скъпо", с оправданието, че Ви "гледат под лупа… все пак харчите държавни пари". По този начин влизате в един удобен и комфортен цикъл на „живуркане на театъра“ в добре познатите му граници. Но ето ги и добрите новини…

 

Ще Ви разкрием най-бързия, лесен и сигурен път, с който чрез социалните мрежи ще можете да достигнете до възможно най-много зрители в ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. Независимо колко „затънтен“ е градът, в който е позициониран Вашият театър.

 

Искате ли да знаете как да промените това?

ДОВЕРЕНИ ПАРТНЬОРИ

РАЗБИРАМЕ ОТ НАШАТА РАБОТА И ЗА ДА ГО ДОКАЖЕМ, ВИ ПОДАРЯВАМЕ МАЛКО “МАГИЯ”. УБЕДЕТЕ СЕ В НАШАТА УСПЕВАЕМОСТ. ИЗТЕГЛЕТЕ ДОКЛАДА И ГО ТЕСТВАЙТЕ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО...

ГОЛЯМАТА ТАЙНА ЗА ТОВА КАК ДА ПРЕТЪПКАТЕ ЗАЛАТА НА ВСЯКО ЕДНО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ С ПОМОЩТА НА СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ...

ПРЕВЪРНЕТЕ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НА ВАШИЯ ТЕАТЪР В ЕДИН КРАСИВ ЗАМЪК НА ДИСНИ

Място, което зомбираните членове на дигиталния свят обожават да посещават. Това място съществува и то не е в света на Чехов.

 

Сега се настанете удобно и нека Ви покажем как да стигнете до него.

 

По този начин ще си докарате допълнителен бюджет, с който да можете да си позволите много по-добри декори и най-накрая да смените овехтелите седалки от времето, в което Вие самите сте били на щат в театъра, който сте оглавили.

 

Ще Ви помогнем лесно да докарвате паник атаки на касиерката си чрез опашки от зрители, чакащи да си закупят билети. Затова...

За такъв тип услуга бизнес консултантите и маркетинговите агенции таксуват доста пари.

 

Но преди да заявите безплатната си консултация:

 

Трябва да разберете, че тя е само и единствено за хора, които са наистина сериозни в желанието си да развият своя театър в дългосрочен план.

 

Ние ще свършим основната работа, но за да постигнем наистина задоволителни резултати, ще имаме нужда и от Вашата отдаденост.

 

Ако не можете да направите това, Ви молим да не ни губите времето.

 

Ако обаче сте готови да разгърнете институцията си на нови територии и да увеличите драстично печалбите на своя театър, то запазете си час за БЕЗПЛАТНА стратегическа сесия още днес.

 

Чрез консултациите се стремим да помогнем на максимален брой театри.

 

В тях не се опитваме да продаваме услугите си.

 

Невъзможно е да работим с всички театри в България, но е възможно да помогнем на всички.

 

Подбираме клиентелата си, защото ГАРАНТИРАМЕ резултати.

 

Препоръчваме Ви да не го отлагате. Нашите стратези разполагат с ограничен брой слотове за безплатни сесии всеки месец и те се пълнят доста бързо.

 

Да не споменаваме, че нашият счетоводител не е особено щастлив, че раздаваме безплатно консултации и желае да премахнем тази услуга.

 

Затова резервирайте час за безплатна консултация още сега, преди да започнем да таксуваме за тях.

bottom of page