top of page

НАЙ-НАКРАЯ! НОВ И ГАРАНТИРАН НАЧИН ДА ВДИГНЕТЕ ДВОЙНО ОБОРОТИТЕ СИ ЗА 30 ДНИ!

БЕЗ ДА СЕ НАЛАГА ДА ХАРЧИТЕ И СТОТИНКА ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗА РЕКЛАМА ИЛИ ДА РАБОТИТЕ С МЕЧКИ!

Да привлечете вниманието на хората НЕ е толкова сложно, колкото смятате.

 

Повечето директори на театри просто не са наясно със стъпките, които могат да изпратят институцията, която са оглавили, в космоса от продажби и то за броени дни… Те поемат по трудният път на “проба-грешка”…

 

Ние извървяхме този път вместо Вас. Свършили сме мръсната работа.

 

Единственото, което се изисква от Вас, е да следвате нашите стъпки и хората ще започнат да говорят все повече и повече за Вашия театър.

 

Не само ще привлечете хиляди нови последователи в рамките на месец, ако следвате всичко, което ще Ви издадем, но и ще вдигнете рязко своите обороти

98% от театрите никога не биха могли да продават успешно своите представления онлайн през текущите им уебсайтове и социални мрежи. Но вината далеч не е тяхна. Те просто никога не са били обучавани, нито на брандинг, нито на маркетинг. Но не е нужно и Вие да разбирате това по трудния начин.

 

Защо не си спестите месеци на стрес и ненужни разходи от изпробването на неща, които дори не работят?

 

Наистина, защо да губите месеци в това да чакате някой дизайнер да изработи за Вас уебсайт, който дори самите Вие не харесвате? Можете да спестите цялото това време и да научите какво да изисквате при поръчката на тази услуга.

 

Готови ли сте реално да получите решението на проблема си? Да си спестите цялото това треперене и притеснения за това дали този месец ще сте на минус? Вместо просто да отделите това време и да го прекарате със семейството си?

 

Готови ли сте реално да накарате Вашият театър да просперира?

 

В такъв случай заявете своята безплатна консултация, докато още можете

ПРОСТО СЛЕДВАЙТЕ СТЪПКИТЕ И НЯМА ДА СЕ НАЛАГА ДА РАЗДАВАТЕ СОБСТВЕНОРЪЧНО ФЛАЕРИ ЗА СЛЕДВАЩИЯ СИ СПЕКТАКЪЛ В ЦЕНТЪРА НА ГРАДА

ДАВАМЕ И "ЧЕСТНА ДОСТОЕВСКА" ГАРАНЦИЯ!

Ако решим да работим с Вашия театър, можете да бъдете сигурни, че парите Ви са напълно защитени. Ако се случи нещо невероятно и не успеем да Ви помогнем, то ще Ви върнем всяка стотинка, която сте инвестирали в нас, без да задаваме никакви въпроси. Това не са празни приказки, добавили сме такава клауза в договорите си. Именно по тази причина подбираме внимателно своите клиенти. Затова…

ЗАЯВЕТЕ ОЩЕ СЕГА СВОЯТА С НИЩО НЕЗАДЪЛЖАВАЩА И АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНА 30 МИНУТНА КОНСУЛТАЦИЯ СЪС СПЕЦИАЛИСТ, В КОЯТО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ РЕШЕНИЕТО НА ПРОБЛЕМА СИ

За такъв тип услуга бизнес консултантите и маркетинговите агенции таксуват доста пари.

 

Но преди да заявите безплатната си консултация:

 

Трябва да разберете, че тя е само и единствено за хора, които са наистина сериозни в желанието си да развият своя театър в дългосрочен план.

 

Ние ще свършим основната работа, но за да постигнем наистина задоволителни резултати, ще имаме нужда и от Вашата отдаденост.

 

Ако не можете да направите това, Ви молим да не ни губите времето.

 

Ако обаче сте готови да разгърнете институцията си на нови територии и да увеличите драстично печалбите на своя театър, то запазете си час за БЕЗПЛАТНА стратегическа сесия още днес.

 

Чрез консултациите се стремим да помогнем на максимален брой театри.

 

В тях не се опитваме да продаваме услугите си.

 

Невъзможно е да работим с всички театри в България, но е възможно да помогнем на всички.

 

Подбираме клиентелата си, защото ГАРАНТИРАМЕ резултати.

 

Препоръчваме Ви да не го отлагате. Нашите стратези разполагат с ограничен брой слотове за безплатни сесии всеки месец и те се пълнят доста бързо.

 

Да не споменаваме, че нашият счетоводител не е особено щастлив, че раздаваме безплатно консултации и желае да премахнем тази услуга.

 

Затова резервирайте час за консултация още сега, преди да започнем да таксуваме за тях.

photography design.jpg

ЕТО И КАКВО ОЩЕ ЩЕ НАУЧИТЕ ПО ВРЕМЕ НА

БЕЗПЛАТНАТА 30 МИНУТНАТА КОНСУЛТАЦИЯ…

Theatre on Screen
virau.jpg
bottom of page